Connect with us

Hvad søger du?

Værktøjer

Test jer selv: Skaber I impact?

Hvordan går det med at opfylde jeres formål? Er jeres organisation gearet til opgaven? Tag testen her, og find ud af, hvor I befinder jer på The Impact Maturity Scale – og hvordan I kommer videre.

Har I den organisation, der skal til for at skabe forandring i verden? Besvar de 15 spørgsmål i denne test, og bliv klogere på jer selv og jeres impact. [Foto: JumpStory]

Click here to read this article in English

I vil gerne gøre en positiv forskel i verden. Men opnår I rent faktisk det, I ønsker?

Det engelske konsulentfirma Good Innovation har udviklet en Impact Maturity Scale, der hjælper jer med at vurdere, hvor langt I som organisation er nået i jeres arbejde med at skabe impact. 

Udgangspunktet for skalaen er, at rigtig mange organisationer og virksomheder ønsker at være en positiv kraft i verden. Men det er ikke let. Problemerne kan være store, komplekse og mangefacetterede og kræve, at man rusker op i sin organisation. Og forandring kommer sjældent af sig selv. 

Skalaen afspejler en rejse

Modenhedsskalaen er både tiltænkt de organisationer, der fra starten er født med et formål, og virksomheder, som gerne vil udvikle deres forretning i en mere bæredygtig retning. 

Derfor afspejler skalaen den rejse, der begynder med spirende aspirationer, udvikler sig til egentlig strategi og efterhånden får stærkere og stærkere ben at gå på. 

Den eksemplificerer, at der er mange måder at skabe forandring på i en organisation. Ønsket om at vende supertankeren i en hurtig håndbremsevending er dømt til at slå fejl, mens forandringsprocessen kan gøres overskuelig ved, at man systematisk og struktureret sætter små speedbåde i søen. 

Start samtalen om impact

Og hvor befinder I jer så på skalaen?

Hvor moden er jeres organisation? 

Og hvordan går det med at opfylde jeres formål – eller med at omstille jeres organisation, så den er rustet til at leve op til jeres strategi?

Det kan I teste her ved at gå igennem de 15 spørgsmål, der gør jer klogere på, hvor I befinder jer på Good Innovations Impact Maturity Scale. 

Betragt spørgsmålene mere som samtalestartere end som en facitliste. 

I finder testen her. God fornøjelse.

Mere du kan læse:

Artikel

Med brug af kunstig intelligens har tech-firmaet SpectrEco analyseret 77 brancher og forbundet dem til alle krav og standarder om ESG og bæredygtighed i...

Viden udefra

Forsikringsprodukter kan forekomme kedelige, men de er i deres essens designet til at gøre gavn. Tænk formål og mening ind i nye produkter, og...

Artikel

Using artificial intelligence, the tech company SpectrEco has analyzed 77 industries and connected them to all requirements and standards on ESG and sustainability in...

Viden udefra

Insurance products may seem boring, but at their core they are designed to do good. Think purpose and meaning into new products and you...


Foreningen Impact Insider
Lygten 39
2400 København NV
CVR: 42681709


Ansv. Chefredaktør
Carsten Terp
Tlf: 7195 9295
carsten@impactinsider.dk


Copyright © Impact Insider