Hej Insider
Du kan gøre verden mere bæredygtig bid for bid. Bogstavelig talt.
For den frokost, du indtager på dit arbejde, bærer kimen til en verden i bedre social og miljømæssig balance.
Det mener to direktører fra cateringbranchen, som er i fuld gang med at gøre deres virksomheder mere socialt inkluderende og mindre klima- og miljømæssigt belastende.
Både Jespers Torvekøkken og Simply Cooking ansætter folk i fleksjob og arbejder målrettet på at nedbringe madspild og på at dreje danskernes madvaner i en grønnere retning.
Og initiativer af den slags er der behov for, viser en rapport fra tænketanken Concito.
“Der skal ske en kæmpestor transformation af hele fødevaresystemet i de kommende årtier, hvis det skal gøres bæredygtigt,” siger programchef Michael Minter.
Velkommen til det ugentlige overblik fra Impact Insider – mediet, der utrætteligt undersøger, hvordan vi kan skabe mest mulig effekt for de penge, vi bruger på at løse problemer i samfundet.
I denne uge retter vi spotlyset mod to virksomheder, som på daglig basis demonstrerer, hvordan social og grøn impact kan gå hånd i hånd – og munde ud i rendyrket lækkerhed på din frokosttallerken.
Du finder artiklen her. Velbekomme.
💡 Vil du have hele historien?
Med adgang til Impact Insider får du indsigt i, hvordan man bedst skaber, måler og rapporterer impact.
Få inspiration og lær af de dygtigste.
Har du allerede abonnement? Log ind her:
