Connect with us

Hvad søger du?

Artikel

Din frokost kan gøre verden grønnere og mere retfærdig. To cateringfirmaer viser vej

Kantine-frokost- og cateringbranchen kan bidrage til en bæredygtig verden i højere grad, end den gør i dag. Mød to virksomheder, der arbejder på at forløse branchens potentiale for grøn omstilling og social impact.

Hos Jespers Torvekøkken er personaleuddannelse i klimavenlig mad én af flere veje i deres grønne omstilling, fortæller Ronny Saul, direktør i Jespers Torvekøkken. [Jespers Torvekøkken]

En bid af din frokost kan bidrage til en mere bæredygtig verden. I hvert fald hvis den er leveret af firmaer som Jespers Torvekøkken og Simply Cooking. 

Begge cateringfirmaer arbejder målrettet på at omstille deres forretning, så de giver et positivt socialt og grønt bidrag til verden. 

Og det er der behov for, lyder det fra flere eksperter.

”Fødevaresektoren er en af de primære årsager til overskridelse af de planetære grænser for klimaforandring og tab af biodiversitet,” siger Michael Minter, programchef i tænketanken Concito. 

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Impact Insider får du indsigt i, hvordan man bedst skaber, måler og rapporterer impact.

Få inspiration og lær af de dygtigste.

Gratis prøveadgang »

Alternativ

Har du allerede abonnement? Log ind her:

Mere du kan læse:

Overblik

Social og grøn impact kan gå hånd i hånd. Det demonstrerer to cateringvirksomheder, som vi kigger nærmere på i Ugens Impact, hvor vi også...

Artikel

Efter konkursen sidste år strømmer øllet igen ud af hanerne hos People Like Us. Stifteren Lars Carlsen vil arbejde på at opskalere og udbrede...

Artikel

Danmark har kun knap to procent vild natur. Det er uhyggeligt, mener Aviaja Riemann-Andersen. Mød medstifter og direktør i virksomheden Agrain i denne uges...

Værktøjer

Hvad kræver det af en leverandør at komme i betragtning til en social effektinvestering? Jannik Tharben Buchholz gennemgår her seks punkter, som Den Sociale...

Copyright © Impact Insider