Connect with us

Hvad søger du?

Om Impact Insider

Impact Insider er et kritisk og konstruktivt nyhedsmedie, der gransker, hvad der kommer ud af de ressourcer, det offentlige, erhvervslivet og civilsamfundet investerer i at skabe positiv samfundsforandring.

Formål: Impact Insider er sat i verden for at skabe positiv forandring ved at bidrage med viden, der kan hjælpe virksomheder, nonprofit-organisationer og myndigheder med at løse komplekse samfundsproblemer – sammen og hver for sig. .

Løsningen af komplekse udfordringer kræver ofte en fælles indsats fra mange forskellige aktører. Impact Insider ser det som sin opgave at styrke samarbejdet og forståelsen mellem det offentlige, det private erhvervsliv og civilsamfundet.

Impact Insider har et stærkt fokus på at få mest muligt ud af de penge, der anvendes på at skabe forandring i samfundet – udtrykt i sloganet Good Money Well Spent.

Sådan gør vi: Impact Insider udkommer med et ugentligt nyhedsbrev, der indeholder solid, dyb viden om impact, værktøjer og inspiration og rejser aktuelle og principielle debatter om udfordringer og faldgruber i arbejdet med at skabe samfundsudvikling.

Med udgangspunkt i forskning og evalueringer beskriver Impact Insider, hvordan man bedst skaber, måler og dokumenterer impact. Dermed vil mediet bidrage til forståelsen af, hvorfor visse tiltag lykkes, mens andre fejler.

Det er gratis at modtage Impact Insiders nyhedsbrev, hvorimod adgang til de fleste artikler på Impact Insiders hjemmeside kræver abonnement.

Definition af impact: Impact defineres forskelligt af forskellige organisationer. Impact Insider definerer impact som langsigtede forandringer på mennesker og miljø som følge af aktiviteter fra organisationer og individer. Disse forandringer kan være positive og negative, tilsigtede og utilsigtede.

Organisation: Impact Insider er stiftet som en forening med en frivillig bestyrelse og en ansat chefredaktør. Bestyrelsen består af Mette Rosendahl (forperson), Søren Schultz Jørgensen (næstforperson), Rasmus Grue Christensen og Pelle Pedersen.

Ansvarshavende redaktør er Carsten Terp Beck-Nilsson.

Kontakt: Carsten Terp Beck-Nilsson: 7195 9295
E-mail: carsten@impactinsider.dk

Kommercielle henvendelser: Lennart Nielsen: 7174 7168
E-mail: lennart@impactinsider.dk

Udgiver:
Foreningen Impact Insider
Lygten 39
2400 København NV
CVR: 42681709

Ansvar: Impact Insider er tilmeldt Pressenævnet og overholder gældende dansk medielovgivning. Ved spørgsmål og klager kontakt ansvarshavende chefredaktør Carsten Terp Beck-Nilsson.

Brug af redaktionelt indhold: Indholdet på Impact Insider er beskyttet efter Lov om Ophavsret. 

Det er tilladt at linke til indhold på sitet, såfremt den sammenhæng, linkene placeres i, ikke strider mod god markedsføringsskik.

Det er tilladt at citere artikler fra Impact Insider under betingelse af, at mediet angives som kilde.

Citaterne skal være korte og i overensstemmelse med god citatskik.

Kontakt Impact Insider ved ønsker om at videreudnytte artikler fra Impact Insider.

I udviklingsperioden støttes Impact Insider økonomisk af Oak Foundation Denmark og Bikubenfonden.


Foreningen Impact Insider
Lygten 39
2400 København NV
CVR: 42681709


Ansv. Chefredaktør
Carsten Terp
Tlf: 7195 9295
carsten@impactinsider.dk


Copyright © Impact Insider