Connect with us

Hvad søger du?

Artikel

Kom med til åbent redaktionsmøde om diversitet og inklusion

Diversitet og inklusion står øverst på ide-tavlen, når vi igen slår dørene op til åbent redaktionsmøde hos Impact Insider onsdag den 3. maj klokken 08:30.

Hvilke historier synes du, der mangler, når det handler om diversitet og inklusion? [Foto: JumpStory]

Vi tror på, at større diversitet og bedre inklusion kan skabe bedre arbejdspladser, som producerer bedre resultater. Men har vi ret?

Og hvis vi har, hvordan går man så til opgaven? Og hvordan laver vi på Impact Insider begavet konstruktiv journalistik om diversitet og inklusion?

Det vil vi gerne vende med jer. Giv os jeres input og ideer til de gode eksempler, de klogeste kilder og de rette perspektiver, når det handler om at få en bred repræsentation af køn, religion, etnicitet, seksualitet og alder i organisationen?

Vi er sikre på, at I har bredere erfaring og kan se problemstillingen i et andet lys, end vi kan. Derfor vil vi gerne have jeres ideer og tanker op på redaktionsmødet, hvor vi sammen kan diskutere og trykprøve dem.

Hvilke perspektiver er vigtige at holde sig for øje? Hvem er de frontløbere, som har skabt rummelige organisationer – og hvad har det betydet for deres trivsel og deres impact? Hvilke helt praktiske benspænd er I stødt på, og har I fundet løsninger, andre kan bruge?

Kom med ind i det redaktionelle maskinrum, og diskuter med os. Vores åbne redaktionsmøder er jeres mulighed for at præge vores journalistik og få afløb for frustrationerne om, at der ikke er nogen, der skriver om lige præcis det, der optager jer.

Vi åbner dørene til redaktionsrummet onsdag 3. maj kl 08:30-09:30 hos Impact Insider på Lygten 39, 2400 København V.

Tilmeld jer her. Vi har 30 pladser, som vi fordeler efter først til mølle-princippet.

Mere du kan læse:

Overblik

Skal bankerne tage større ansvar for, at hjemløse og andre udsatte har adgang til kontanter? Det er et af de spørgsmål, vi kommer ind...

Artikel

Socialt udsatte fryses ude af banksystemet: konti lukkes af bankerne, og de udsatte får nej til at oprette nye andre steder. Det fastlåser deres...

Viden udefra

Iværksættere er ikke en homogen størrelse. I en ny bog tegner Mads Váczy Kragh og Eva Beckmann profiler af syv typer iværksættere. Impact Insider...

Artikel

Energi til Hinanden startede som en indsats for unge i udsatte positioner i Esbjerg. Med resultater over forventning vil kommunen nu udbrede metoden til...

Copyright © Impact Insider