Connect with us

Hvad søger du?

Event

Åbent redaktionsmøde: Hvad er kommunal impact?

Hvordan ser impact ud, når man har den kommunale brille på næsen? Det vil vi forsøge at blive klogere på ved vores næste åbne redaktionsmøde 7. september.

Hvordan arbejder I med impact i kommunerne, og hvordan måler I effekten af de indsatser, I sætter i værk? [Foto: Preben Stentoft/Varde Kommune]

Skaber I impact i din kommune?

Selvfølgelig gør I det, men vi gad virkelig godt vide, hvordan I bærer jer ad. 

Vi vil gerne forstå, hvordan impact ser ud fra et kommunalt perspektiv. Derfor inviterer vi til åbent redaktionsmøde med temaet kommunal impact. 

Ifølge Den Sociale Kapitalfond er en impactkommune en kommune, hvor de beslutninger, der træffes, vurderes ud fra, hvilken impact beslutningerne skaber. Men googler man en impactkommune, dukker der ingen op. 

Det er ikke ensbetydende med, at kommuner ikke arbejder med impact. I kalder det formentlig bare noget andet. 

For I træffer immervæk beslutninger, der påvirker tusindvis af mennesker, på daglig basis.  

Kom med til vores åbne redaktionsmøde, og gør os klogere på, hvordan I arbejder med impact. Vi vil gerne forstå, hvordan I løser sociale problemer, og hvordan I måler effekten af de indsatser, I sætter i værk?

Vi håber på at se både politikere og embedsfolk samt virksomheder og organisationer, der arbejder sammen med kommuner om at skabe social forandring. 

Det åbne redaktionsmøde finder sted torsdag den 7. september klokken 8:30-9:30 hos Impact Insider på Lygten 39, 2400 København NV.
Tilmeld jer her.

Mere du kan læse:

Viden udefra

Hvis vi for alvor skal hjælpe mennesker, skal vi blive bedre til at sætte systemerne til side og inddrage det enkelte menneske, skriver Helle...

Event

Vanskelige målinger, kortsigtethed og dilemmaer blev vendt på torsdagens åbne redaktionsmøde om kommunal impact.

Artikel

Beskæftigelsesprojektet Opgang til Opgang har skabt bedre trivsel og tilknytning til arbejdsmarkedet for familier i Gellerup, viser ny evaluering fra SUS - Socialt Udviklingscenter....

Artikel

KLAPjob hjælper mennesker med udviklingshandicap i beskæftigelse og er en samfundsøkonomisk gevinst, viser en analyse fra Social- og Boligstyrelsen. Men investeringen kan blive endnu...

Copyright © Impact Insider