“We have Flemming in the fridge.”
Latter fylder den lyserøde bar, hvor barchefen, Flemming Christensen, står med hovedet i køleskabet for at finde alkoholfri øl til 30 internationale studerende.
“Jeg ved ikke, om jeg nogensinde vænner mig til det her,” siger Jakob på formfuldendt og ubesværet engelsk. Det er hans bemærkning, der har fremkaldt latteren.
Jakob Møller-Jensen er 37 år, bartender og øl-entusiast og skal forklare de studerende fra universitetet i Arlington i Texas, hvordan man laver øl uden alkohol.
Jakob er diagnosticeret med bipolar lidelse og PTSD og har været i et mildt sagt kompliceret forhold med uddannelsessystemet og arbejdslivet, indtil han for knap to år siden fandt sin plads hos People Like Us, en brygvirksomhed ud over det sædvanlige.
“Jeg kom ind i en praktik ganske få timer om ugen. Og ved afslutningen af praktikken var jeg så heldig, at jeg kunne blive fastansat,” siger Jakob i mikrofonen.
“Det er det job, jeg har haft længst – og det, der har holdt mig kørende,” siger han:
“Her kan jeg bidrage og være noget for nogen. I stedet for bare at sidde derhjemme og føle mig ubrugelig.”
💡 Vil du have hele historien?
Med adgang til Impact Insider får du indsigt i, hvordan man bedst skaber, måler og rapporterer impact.
Få inspiration og lær af de dygtigste.
Har du allerede abonnement? Log ind her:





