Connect with us

Hvad søger du?

Artikel

Impact Insider søger live-medarbejder

Er det dig, der skal stå for opbygningen af Impact Insiders journalistiske live-satsning?

Åbne redaktionsmøder, workshops, konferencer. Nu bygger Impact Insider en live dimension oven på vores skrevne journalistik. Vil du være med? [Foto: Thomas Sjørup]

Vil du ændre verden sammen med os?

Impact Insider er et formålsdrevet medie med et erklæret formål om at forbedre verden. 

Vi har brug for en dygtig journalist/projektleder, som skal stå for opbygningen af vores journalistiske live events.

Er det dig?

Hvem er vi?

Impact Insider er en formålsdrevet mediestartup med ambitioner om at ændre verden gennem journalistik. Vi vil styrke og opkvalificere de virksomheder, organisationer og myndigheder, der sammen eller hver for sig arbejder på at gøre verden bedre – primært, men ikke udelukkende inden for det sociale område. 

Vi fokuserer på, hvordan man skaber impact, bygger impact ind i sine organisationer, og hvordan man måler og rapporterer impact. Målet er, at samfundet får mest muligt ud af de ressourcer, der bliver brugt på at forandre verden. 

Med snart et år på bagen er vi klar til at tage et nyt skridt og supplere vores skrevne journalistik med live events, der samler samfundsiværksættere og forsyner dem med viden og værktøjer, der gør dem bedre til at forløse deres formål. 

Hvad søger vi?

Vi søger en journalist eller kommunikatør, som brænder for at gøre en forskel i verden. 

Hos os bliver opgaven at sikre, at den vigtige samtale om at skabe impact vokser, engagerer og binder aktører fra erhvervslivet, det offentlige og civilsamfundet sammen. 

Du skal tænde på opgaven med at bygge en live-satsning, der både øger Impact Insider relevans for nuværende og kommende abonnenter og styrker mediets økonomiske bæredygtighed.

Du bliver en del af vores redaktion og får ansvar for at planlægge, organisere og gennemføre vores live events. 

Du kommer også til at skrive om de emner, vi behandler før og efter vores events. 

Og du får medansvar for udviklingen af en forretningsmodel, der kan gøre de fysiske events til en integreret del af Impact Insiders journalistiske arbejde. 

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en stilling på 20 timer om ugen i et dynamisk og professionelt arbejdsfællesskab tæt på Nørrebro Station i København. Der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra. 

Stillingen er i første omgang tidsbegrænset til seks måneder. Men det er ambitionen, at den skal forlænges, og at timetallet skal udvides. 

Vi sætter pris på korte ansøgninger, og at du ringer og hører nærmere om stillingen. 

Vi afholder løbende samtaler. 

Kontakt: Stifter og ansv. chefredaktør Carsten Terp: 
Tlf.: +45 7195 9295 
E-mail: carsten@impactinsider.dk

Mere du kan læse:

Copyright © Impact Insider