Artikel
Mad med mening: Unge kokke går forrest i fremtidens grønne gastronomi
På Hotel- og Restaurantskolen lærer eleverne at bruge deres faglighed til at gentænke, hvad god mad kan være. Med hjælp fra stjernekokken Matt Orlando forvandler de affald og overskudsråvarer til nye, bæredygtige smagsoplevelser. Projektet hedder Gejst, og Tuborgfondet har ambitioner om, at det skal ændre hele erhvervsskolesektoren.
Mere du kan læse:
Artikel
Der er mere brug for civilsamfundets bidrag til velfærden end nogensinde. Derfor forstår Frivilligrådets formand, Anna Bjerre, ikke den politiske beslutning om at lukke...
Samtale
Virksomheder kan opnå smådriftsfordele, hvis de begrænser sig, siger Marcus Feldthus. Og det vil både være godt for den enkelte virksomhed og for planeten....
Podcast
Fik du hørt Mission: Impact? Hvis ikke, så kan du lytte til vores anderledes juleeventyr i din ferie og få et unikt indblik i...
Artikel
En ud af tre kvinder i verden vil opleve et eller flere seksuelle overgreb i deres liv, og næsten alle vil opleve kønsbaseret grænseoverskridende...




