Connect with us

Hvad søger du?

Event

Impact Live! Hvordan skaber vi bedre samarbejde mellem velfærdsstartups og kommuner?

Et velfungerende samarbejde mellem kommuner og startups kan sætte nye løsninger i spil, som kan være afgørende for vores velfærd. Men samarbejdet er hæmmet af fire barrierer. Kom med, når Impact Insider inviterer til løsningsworkshop onsdag 7. juni 15.30.

Billedet er fra Impact Insiders lanceringskonference i 2021 [Foto: Thomas Sjørup]

Kom med til Impact Live!, hvor Impact Insider sætter fokus på de største samarbejdsproblemer mellem kommuner og startups, diskuterer, hvad der fungerer i dag og peger på bedre løsninger for fremtiden.

Vores løsningsworkshop skydes i gang af Stine Lomholt fra Den Sociale Kapitalfond, som står bag en ny undersøgelse, der udpeger fire definerende barrierer for det gode samarbejde mellem kommuner og startups.

Herefter er der debat, om hvordan man bedst bryder igennem disse barrierer. I panelet har vi repræsentanter fra en kommunen og en startup, som er lykkedes med det gode samarbejde – Bettina Horn fra Gladsaxe Kommune på den ene side og Nicklas Stenfeldt fra velfærdsvirksomheden Elderlearn på den anden.

I midten sidder forretningsudvikler fra Erhvervshus Hovedstaden Christian Brix med speciale i netop velfærdsydelser til det offentlige marked. 

Impact Insiders chefredaktør Carsten Terp styrer ordet, og i publikum har vi inviteret personer med særlig erfaring og meninger om emnet, som byder op til en levende debat mellem både panelet og publikum.

Bliv klogere på samarbejdsudfordringerne mellem kommuner og startups, og deltag i debatten om, hvordan de skal løses. 

Efter debatten byder vi på et glas vin.

Arrangementet finder sted onsdag 7. juni fra 15:30-17:30 hos Impact Insider, Lygten 39, 2400 København NV

Det er gratis for abonnenter. Tilmeld dig her

For ikke-abonnenter er billetprisen 695,- Tilmeld dig hos andreas@impactinsider.dk,  eller bliv abonnent på Impact Insider

Læs mere om undersøgelsen og de fire barrierer i vores artikel Ny rapport: Derfor er der mislyde i samspillet mellem kommuner og impactstartups

Mere du kan læse:

Copyright © Impact Insider