Connect with us

Hvad søger du?

Værktøjer

6 trin på vejen mod produktiv innovation

Innovation er en gave, hvis den udmønter sig i ideer, der kan udvikles til effektive produkter eller indsatser. Så hvordan får man den mest produktive ideudvikling? Her er seks tips.

De fleste nye ideer er dårlige ideer. Men der er også veje, som fører til produktiv ideudvikling. [Illustration: Jumpstory.]

Innovation og opskalering - en serie i seks afsnit

Dette er sjette kapitel i vores serie om innovation og opskalering med henblik på at opnå impact.
Serien bygger på bogen “Innovation and Scaling for Impact” af Christian Seelos og Johanna Mair og tager jer igennem de nødvendige overvejelser forbundet med innovations- og opskaleringsprocesser.
1. Interview med Christian Seelos
2. Skalering eller innovation? Om røde og grønne zoner
3. Innovationens indbyggede usikkerhed: Her er 6 spørgsmål, I bør stille jer selv
4. Innovationsprocessens tre faser – og deres sygdomstegn
5. 3 anbefalinger til organisationer, der vil skabe impact
6. 6 trin på vejen mod produktiv innovation

Det er fedt at få ideer. Men det er ikke særlig fedt at få dårlige ideer. Der er faktisk kun en ting, der er værre. Og det er de ideer, der aldrig blev til noget som helst, fordi ingen evnede eller orkede at give dem den næring, de havde brug for til at udfolde deres potentiale.    

Så hvordan gøder I jorden for gode, sunde ideer, som kan slå rod i jeres organisation og vokse sig store og levedygtige?

Forskerne Christian Seelos og Johanna Mair har i deres udforskning af innovationens natur fundet frem til en forståelse, som de har udkrystalliseret i disse seks tommelfingerregler.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Impact Insider får du indsigt i, hvordan man bedst skaber, måler og rapporterer impact.

Få inspiration og lær af de dygtigste.

Gratis prøveadgang »

Alternativ

Har du allerede abonnement? Log ind her:

Mere du kan læse:

Overblik

Social og grøn impact kan gå hånd i hånd. Det demonstrerer to cateringvirksomheder, som vi kigger nærmere på i Ugens Impact, hvor vi også...

Artikel

Kantine-frokost- og cateringbranchen kan bidrage til en bæredygtig verden i højere grad, end den gør i dag. Mød to virksomheder, der arbejder på at...

Artikel

Efter konkursen sidste år strømmer øllet igen ud af hanerne hos People Like Us. Stifteren Lars Carlsen vil arbejde på at opskalere og udbrede...

Artikel

Danmark har kun knap to procent vild natur. Det er uhyggeligt, mener Aviaja Riemann-Andersen. Mød medstifter og direktør i virksomheden Agrain i denne uges...

Copyright © Impact Insider